MENU

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

(Miękka)
0.00  [ 0 ocen ]
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły »
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Książka polecana uczniom klasy I i II technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, a także uczniom technikum, zawód: technik organizacji usług gastronomicznych.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Inni Klienci oglądali również

5,20 zł
103,95 zł

Polityka rachunkowości z komentarzem do planu kont dla jednostek budżetowych i samorządowych zakładów budżetowych

Polityka rachunkowości dla jednostek budżetowych i dla samorządowych zakładów budżetowychKomentarz do planu kontPlan kont w przykładachStan prawny na 15 listopada 2010 roku
82,17 zł
99,00 zł

Mikrobiologia techniczna Tom 2

Nowoczesny podręcznik poświęcony dziedzinie, która zajmuje się opisem zjawisk wywołanych przez mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych.Tom 2 składa się z 4 części. W części I omówiono mikroorganizmy czynne w pro...
20,59 zł
29,40 zł

Słownik gastronomiczny polsko-niemiecki niemiecko-polski + CD

Słownik zawiera zbiór starannie wyselekcjonowanych haseł, obejmując terminy oraz zwroty związane z przygotowaniem posiłków i działaniem lokali gastronomicznych. Słownik jest dwukierunkowy: polsko-niemiecki oraz niemiecko-polski. Duża częś...
17,76 zł
19,90 zł

Testy dla kandydatów na studia techniczne 6

Seria Testy Ogólne i Specjalistyczne z Języka Polskiego jako Obcego Studium Języka Polskiego dla Cudzoziemców Uniwersytetu Łódzkiego jest pracą zbiorową doświadczonych wykładowców, zatrudnionych w ośrodku akademickim, kt&oac...
52,51 zł
59,00 zł

Regionalne wzorce akumulacji wiedzy technicznej w krajach Europy Środkowo-Wschodniej

Książka omawia zagadnienia ważne zarówno z punktu widzenia teorii ekonomii, jak i polityki gospodarczej. Przedmiotem rozważań jest bowiem kwestia regionalnych wzorców akumulacji wiedzy technicznej w krajach Europy Środkowo-Wschodniej.Autor...
75,40 zł

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygo...
62,80 zł

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 – organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: zagadnienia związane z planowaniem produkcji potraw i na...
43,52 zł
59,00 zł

Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów samochodowych część 1

Pierwsza część podręcznika poświęconego wyposażeniu elektrycznemu i elektronicznemu pojazdów samochodowych. Charakterystyczną cechą tego podręcznika jest połączenie wiadomości teoretycznych dotyczących budowy i działania poszczególnych ze...
54,79 zł
73,50 zł

Badania techniczne pojazdów Poradnik diagnosty

Bogato ilustrowany poradnik poświęcony badaniom technicznym pojazdów drogowych. Opisano w nim podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy, najważniejsze przepisy regulujące badania techniczne pojazdów i wymagania dotyczące stacji kon...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!