Żeglarska książka kucharska
Nie jest to zwykła książka kucharska, oprócz przepisów znaleźć tu można praktyczne porady dotyczące kulinarnego przygotowania do wypłynięcia w rejs.
"Zaplanowanie udanego rejsu polega nie tylko na wytyczeniu optymalnej trasy, ślęczeniu nad mapami i locją, ale też - wiedzą o tym bardziej doświadczeni żeglarze - na odpowiednim zaplanowaniu jadłospisu i zaprowiantowaniu. To wcale nie taka bagatelna sprawa, jakby się mogło wydawać!(...)
podane w tej książce potrawy są wbrew pozorom bardzo proste, każdy, nawet bez żadnego kulinarnego doświadczenia potrafi je przygotować. Są szybkie, wymagają od 5 do najwyżej 40 min. czasu (a ile tak naprawdę wymaga przygotowanie odpowiednio wielkiego staosu zwykłych kanapek?)"
-
Kategorie:
-
Książki »
-
Poradniki
-
Język wydania:
polski
-
ISBN:
9788392757207
-
EAN:
9788392757207
-
Liczba stron:
68
-
Wymiary:
15.0x21.0cm
-
Waga:
0.10kg