MENU
Znaleziono: 38
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3

technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opano...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł

Działalność recepcji Hotelarstwo Tom 3 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.11

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyc...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Funkcjonowanie przedsiębiorstw Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw Część 2

Kwalifikacja A.35.1 Podręcznik do nauki zawodu Technik ...
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.35 (Organizacja działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Prezentuje wiedzę i uczy ...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł

Hotelarstwo Tom 3 Działalnośc recepcji Podręcznik Część 1

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omaw...
Książka (miękka)
do koszyka
58,60 zł

Informacja turystyczna Bazy danych i materiały promocyjne Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej część 2

Kwalifikacja T.14.1
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technika obsługi turystycznej.
Książka (miękka)
do koszyka
50,20 zł

Informacja turystyczna Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej Część 1

Technikum
Wydawca: WSiP
Zakres: 1. część kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej) Podręcznik do nauki: sposobów korzystania ze źródeł info...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł

Księgowość i kalkulacja Podręcznik Część 1

Technikum
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.36 (Dokumentowanie i ewidencjonowanie operacji gospodarczych). Prezentuje wiedzę na temat rachunko...
Książka (miękka)
do koszyka
58,60 zł

Księgowość i kalkulacja Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości

Kwalifikacja A.36.1
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technik ekonomista, technik rachunkowości, kwalifikacja: A.36. Prowadzenie rachunkowości.
Książka (miękka)
do koszyka
58,60 zł

Marketing usług turystycznych Turystyka Tom 3 Podręcznik Kwalifikacja T.14

Technik obsługi turystycznej. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik zawiera: wprowadzenie w zasady marketingu, charakterystykę rynku usług turystycznych, omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów prom...
Książka (miękka)
do koszyka
51,00 zł

Marketing w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor: Jan Cetner
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, stosowania instrumentów promocji usług hotela...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Obsługa informatyczna w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa z płytą CD

Technikum
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi urządzeń biuro...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i system&oa...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzec...
Książka (miękka)
do koszyka
62,80 zł

Organizacja transportu Część 2 Podręcznik Kwalifikacja AU.32

Technik logistyk
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk − zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.32 (Organizacja transportu). Prezentuje wiedzę na temat planowania i organizowania procesów spedy...
Książka (miękka)
do koszyka
75,40 zł

Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifika...
Książka (miękka)
do koszyka
50,20 zł

Planowanie i kalkulacja kosztów imprez turystycznych Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13 (Planowanie i kalkulacja kosztów imprez i usług turystycznych). Prezentuje wie...
Książka (miękka)
do koszyka
50,20 zł

Planowanie, analiza ekonomiczna i sprawozdawczość

Kwalifikacja A.54.3 Podręcznik do nauki zawodu Technik ...
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.35 (Planowanie, analiza ekonomiczna i sprawozdawczość). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności zwią...
Książka (miękka)
do koszyka
56,50 zł

Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego Hotelarstwo Tom 5 Podręcznik Kwalifikacja T.11 i T.12

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotela...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i...
Książka (miękka)
do koszyka
73,20 zł

Podstawy turystyki Turystyka Tom 1 Podręcznik

Technik obsługi turystycznej. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Charakteryzuje rodzaje turystyki. Omawia róż...
Książka (miękka)
do koszyka
50,20 zł
Znaleziono: 38
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20