Podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności i gospodarstwa domowego, weterynarii, hodowli koni oraz dla słuchaczy szkoły policealnej.Po...więcej »
Podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności i gospodarstwa domowego, weterynarii, hodowli koni oraz dla słuchaczy szkoły policealnej.Po...więcej »
Podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności i gospodarstwa domowego, weterynarii, hodowli koni oraz dla słuchaczy szkoły policealnej.Po...więcej »
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie - technik agrobiznesu, do nauczania podstaw rachunkowości.Podręcznik zawiera wiadomości z zakresu podstaw prowadzenia rachunkowości, wyjaśnia...więcej »
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności, żywienia i gospodarstwa domowego, weterynarii i hodowli koni; klas IV technikum na podbudow...więcej »
Podręcznik omawia i na podstawie praktycznych przykładów przybliża następujące zagadnienia z zakresu BHP: uwarunkowania prawne, zagrożenia zawodowe, przepisy przeciwpożarowe, zasady ergonomi...więcej »
Biznes i zarządzanie to cykl przygotowany z myślą o kształceniu ogólnym w zakresie podstawowym i rozszerzonym w liceum i technikum. Zawiera materiał nauczania przygotowany do realizacji w li...więcej »
Biznes i zarządzanie to cykl przygotowany z myślą o kształceniu ogólnym w zakresie podstawowym i rozszerzonym w liceum i technikum. Zawiera materiał nauczania przygotowany do realizacji w li...więcej »
Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.22 (Sporządzanie dokumentacji ekonomiczno-finansowej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związ...więcej »
Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.22 (Sporządzanie dokumentacji ekonomiczno-finansowej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związ...więcej »
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opano...więcej »
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyc...więcej »
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer, realizujący treści materiału zawartego w efektach kształcenia wspólnych dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k) ora...więcej »
Wydanie zmienione zbioru zadań przygotowującego do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik ekonomista przeprowadzanego z wykorzystaniem systemu InsERT GT zawiera:5 zestaw&oa...więcej »
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik handlowiec. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.więcej »
Zbiór zawiera 6 zestawów testów przygotowujących do teoretycznego egzaminu zawodowego w zawodzie technik hotelarstwa. Każdy zestaw składa się z 50 zadań o tematyce zawodowej i ...więcej »
Zbiór zawiera 5 zestawów zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie Technik usług fryzjerskich. Zadania przygotowano zgodnie ze standardami w...więcej »
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik ekonomista i technik handlowiec na poziomie technikum.Numer dopuszczenia: 28/03.więcej »
Podręcznik szkolny przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik ekonomista i technik handlowiec na poziomie technikum i szkoły policealnej.Numer dopuszczenia: 07/2...więcej »
Podręcznik do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik handlowiec na poziomie technikum i szkoły policealnej.Numer dopuszczenia: 24/2008więcej »