MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 62
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Dokumentacja ekonomiczno-finansowa

Podręcznik do nauki zawodu Technik handloweic. Kwalifik...
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.22 (Sporządzanie dokumentacji ekonomiczno-finansowej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związ...
Książka (miękka)
do koszyka
49,80 zł

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3

technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opano...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł

Działalność recepcji Hotelarstwo Tom 3 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.11

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyc...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Działaność usługowa we fryzjerstwie Podręcznik Tom 3

Kwalifikacja A.19
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer, realizujący treści materiału zawartego w efektach kształcenia wspólnych dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k) ora...
Książka (miękka)
do koszyka
41,80 zł

Funkcjonowanie przedsiębiorstw Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw Część 2

Kwalifikacja A.35.1 Podręcznik do nauki zawodu Technik ...
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.35 (Organizacja działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Prezentuje wiedzę i uczy ...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł

Hotelarstwo Tom 3 Działalnośc recepcji Podręcznik Część 1

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omaw...
Książka (miękka)
do koszyka
58,60 zł

Informacja turystyczna Bazy danych i materiały promocyjne Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej część 2

Kwalifikacja T.14.1
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technika obsługi turystycznej.
Książka (miękka)
do koszyka
50,20 zł

Informacja turystyczna Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej Część 1

Technikum
Wydawca: WSiP
Zakres: 1. część kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej) Podręcznik do nauki: sposobów korzystania ze źródeł info...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł

Inwentaryzacja Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.36 (Prowadzenie i rozliczanie inwentaryzacji). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z ...
Książka (miękka)
do koszyka
40,50 zł

Język niemiecki zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej Zeszyt ćwiczeń

Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w branży turystyczno-hotelarskiej obejmuje następujące treści: biuro podróży, formy turystyki, atrakcje turystyczne Polski, kraje i nar...
Książka (miękka)
do koszyka
47,10 zł

Kreowanie wizerunku we fryzjerstwie Podręcznik Tom 1

Kwalifikacja A.23
Wydawca: WSiP
Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Stylizacja fryzur z wykorzystaniem technik wizualizacji). Uczy wykonywania rysunk&oac...
Książka (miękka)
do koszyka
48,10 zł

Księgowość i kalkulacja Podręcznik Część 1

Technikum
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.36 (Dokumentowanie i ewidencjonowanie operacji gospodarczych). Prezentuje wiedzę na temat rachunko...
Książka (miękka)
do koszyka
58,60 zł

Księgowość i kalkulacja Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości

Kwalifikacja A.36.1
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technik ekonomista, technik rachunkowości, kwalifikacja: A.36. Prowadzenie rachunkowości.
Książka (miękka)
do koszyka
58,60 zł

Marketing usług turystycznych Turystyka Tom 3 Podręcznik Kwalifikacja T.14

Technik obsługi turystycznej. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik zawiera: wprowadzenie w zasady marketingu, charakterystykę rynku usług turystycznych, omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów prom...
Książka (miękka)
do koszyka
51,00 zł

Marketing w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor: Jan Cetner
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, stosowania instrumentów promocji usług hotela...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Obsługa informatyczna w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa z płytą CD

Technikum
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi urządzeń biuro...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Obsługa informatyczna w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. ...
Książka (miękka)
do koszyka
43,10 zł

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i system&oa...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzec...
Książka (miękka)
do koszyka
62,80 zł

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

Kwalifikacja T.15..2
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej...
Książka (miękka)
do koszyka
47,10 zł
Znaleziono: 62
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20