MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 3
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

Kwalifikacja T.15..2
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej...
Książka (miękka)
do koszyka
47,10 zł

Marka jako źródło kształtowania konkurencyjności w branży turystycznej

Wydawca: Difin
Głównym przesłaniem proponowanej publikacji jest wskazanie roli marki jako źródła budowania konkurencyjności oraz ukazanie powiązań między markami destynacji, produktów i przed...
Książka (miękka)
do koszyka
42,68 zł
50,00 zł

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3

technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opano...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł
Znaleziono: 3
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20