MENU

Cooking South of the Clouds

(Twarda)

Recipes and Stories from China's Yunnan Province

0.00  [ 0 ocen ]
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły »
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN

Cooking South of the Clouds

Recipes and Stories from China's Yunnan Province by food and travel writer Georgia Freedman offers a tour of Yunnan's many foods.

From the famed Crossing the Bridge Noodles to dishes like spiced chicken grilled in banana leaves, Cooking South of the Clouds will introduce cooks to a side of Chinese cooking still relatively unknown outside of the country itself. China's Yunnan Province is the most geographically, biologically and ethnically diverse region in China.Stretching from the Himalayan plateau to the subtropics, the province is home to thousands of species of plants and animals as well as twenty-four of China's minority groups. As a result, Yunnan is one of the most culinary interesting and delicious places on earth, with a wide variety of cuisines and flavours all packed into one small province.

Each chapter in the book covers a different area featuring its classic recipes such as Tibetan momo dumplings from the north, grilled chicken with chillies and fresh herbs and the famed 'crossing-the-bridge' noodles from the south, fried rice with ham, potatoes, and peas from the east and roasted eggplant salad with tomatoes and herbs from the west, near the Burmese border. Complete with profiles of local cooks, artisans and farmers, as well as breath-taking location photography, Cooking South of the Clouds takes you on an unforgettable journey through the land of Shangri-La and presents a whole new world of flavours.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    • Odbiór w InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier pocztowy (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Punkty partnerskie ORLEN Paczka - dostawa 1-2 dni
    • Kurier (DPD) - dostawa 1 dzień roboczy
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Inni Klienci oglądali również

37,73 zł
46,20 zł

Faces of Populism in Central and South-Eastern Europe

Populism is one of the most frequently used terms in contemporary political debates and the media. This elusive and difficult-to-measure phenomenon became also highly politicised both in Europe and around the world. The dichotomy between pure people an...
114,09 zł
140,00 zł

Polska New Polish Cooking

The food of Poland has long been overlooked, but the time is right for a reinvention. In Polska, young food writer Zuza Zak presents her contemporary take on Polish cuisine, with recipes for snacks and party foods, soups, preserves, breads, fish, meat ...
28,57 zł
44,90 zł

Dieta dla płodności

Wszystko, co przyszły rodzic powinien wiedzieć na temat wpływu diety na płodność oraz zdrowie przyszłego dziecka. Do gabinetów lekarskich zgłasza się coraz więcej pacjentów oczekujących wsparcia w staraniach o dziecko. Co piąta para w Polsce w wieku r...
34,30 zł
42,00 zł

Jedzenie i inne rzeczy

Jedzenie i inne rzeczy to poszerzenie socjologicznej perspektywy patrzenia na jedzenie oraz systemy żywnościowe. Ewa Kopczyńska ujawnia aktorów, którzy uczestniczą w praktykach konsumpcyjnych i tym samym determinują naszą jedzeniową codzienność. Wskazu...
105,63 zł
160,00 zł

Legendary Dinners

This sumptuous blend of recipes with cultural history is a dinner invitation you won’t want to pass up.Chances are you weren’t invited to the wedding of Grace Kelly and Prince Ranier, or to Truman Capote’s famous &ld...
28,70 zł
57,00 zł

Pie Fidelity

In Britain, we have always had an awkward relationship with food. We've been told for so long that we are terrible cooks and yet when someone with a clipboard asks us what the best things are about being British, our traditional food and drink are more...
59,19 zł

Report of the Western Sanitary Commission, on the White Union Refugees of the South

This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work was reproduced from the original artifact, and remains as true to the original work as possible. Theref...
723,29 zł

LRCW 4 Late Roman Coarse Wares, Cooking Wares and Amphorae in the Mediterranean, Volume I

Proceedings from the fourth LRCW congress held at the Aristotle University of Thessaloniki between 7-10 April 2011, this volume is arranged to follow the thematic sessions of the conference rather than by geographical area: archaeology and economic his...
309,54 zł

Anti-Blackness and Public Schools in the Border South

This new book on Black public schooling in St. Louis is the first to fully explore deep racialized antagonisms in St. Louis, Missouri. It accomplishes this by addressing the white supremacist context and anti-Black policies that resulted. In ad...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!