Kiełbasy własnego wyrobu
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci
Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
-
Kategorie:
-
Książki »
-
Poradniki »
-
Kuchnia
-
Język wydania:
polski
-
ISBN:
9788370734374
-
EAN:
9788370734374
-
Liczba stron:
144
-
Wymiary:
13.0x19.0cm
-
Waga:
0.19kg
-
Tytuł oryginalny:
WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT