Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrazasz zgode na uzycie tych ciasteczek. Wiecej informacji, w tym o mozliwosci zmiany ustawien cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatnosci.
MENU

Technologia żywienia

Znaleziono: 28
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
24

Poradnik opracowania i wdrażania s...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny

Praktyczny poradnik wdrażania syst...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny

Dokumentacja sanitarna w transporc...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny

Audytowanie firm spożywczych GMP/G...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny

GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sk...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny

Poradnik opracowania i wdrażania s...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny

Dobra praktyka higieniczna w sklep...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny

Poradnik wdrażania HACCP w małych ...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny

Procedury i instrukcje zakładowego...

Książka (miękka)
Produkt
niedostępny
Znaleziono: 28
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
24