Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach murarz-tynkarz i technik budownictwa. Realizują treści z zakresu kwalifikacji B.18 (Wykonywanie robót murarskich...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybuc...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk i technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami)...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.12 (Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych). Została opracow...więcej »
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji A.62 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp z p...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznego kształcenia w zawodzie technik budownictwa i opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć w pracowniach. Obejmuje materiał z zakresu kwalifikacji B.33. O...więcej »
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do wykor...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik ekonomista w zakresie kwalifikacji A.35. Prowadzenie działalności w organizacji. Dzięki tej publikacji uczeń może kształtować umiejętnośc...więcej »
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodów technik elektryk, elektryk i elektromechanik w zakresie kwalifikacji E.7 (Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych). Została ...więcej »
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do wykor...więcej »
Publikacja jest przeznaczona do praktycznej nauki zawodów technik elektryk, elektryk i elektromechanik w zakresie kwalifikacji E.8 (Montaż i konserwacja instalacji elektrycznych). Została op...więcej »
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ...więcej »
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk i technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami)...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybuc...więcej »
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik usług fryzjerskich realizująca treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur), do wykorzystania podczas zajęć w pra...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznego kształcenia w zawodzie technik budownictwa i opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć w pracowniach. Obejmuje materiał z zakresu kwalifikacji B.33. O...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik ekonomista w zakresie kwalifikacji A.35. Prowadzenie działalności w organizacji. Dzięki tej publikacji uczeń może kształtować umiejętnośc...więcej »
Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż, które mogą być używane w piekarniach. P...więcej »