Zbiór ćwiczeń z rozwiązaniami stanowi trzecią część kompletu podręczników do przedmiotu Gospodarka zapasami i magazynem. Autorka integruje w nim zagadnienia szczegółowo om&oacu...więcej »
Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napoj&oa...więcej »
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i postawy zawodowe. Wiedz...więcej »
Podręcznik do modułu "Postępowanie administracyjne" realizowanego w klasie III liceów profilowanych (profil ekonomiczno-administracyjny) w ramach bloku tematycznego "Prawo i p...więcej »
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bez...więcej »
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej, zawód: technik budownictwa.W trzeciej części cyklu Budownictwo z technologią omówiono robot...więcej »
Podręcznik Rachunkowość handlowa. Część 3 jest przeznaczony do nauczania podstaw rachunkowości handlowej dla uczniów technikum handlowego i słuchaczy szkół policealnych. Podręcznik z...więcej »
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie „kucharz”. Jest poświęcony potrawom p&oacut...więcej »