Chemia. NOWA EDYCJA. Podręcznik. Liceum i technikum. Klasa 1. Zakres podstawowy został opracowany z myślą o wszystkich uczniach, którzy powinni poznać podstawy tej dziedziny wiedzy.
Chemia. NOWA EDYCJA. Podręcznik. Liceum i technikum. Klasa 1. Zakres rozszerzony został opracowany z myślą o uczniach, którzy planują poznawanie chemii w zakresie rozszerzonym, b...
Chemia. NOWA EDYCJA. Podręcznik. Liceum i technikum. Klasa 2. Zakres rozszerzony został opracowany z myślą o uczniach, którzy planują poznawanie chemii w zakresie rozszerzonym, by przystąpić...
Podręcznik został opracowany z myślą o uczniach, którzy planują poznawanie chemii w zakresie rozszerzonym, by przystąpić z tego przedmiotu do egzaminu maturalnego bądź studiować na wyższej u...
Chemia. Podręcznik. Liceum i technikum. Klasa 3. Zakres podstawowy został opracowany z myślą o wszystkich uczniach, którzy kontynuują poznawanie tej dziedziny wiedzy. Podstawy te ułatwiają ...
Chemia. Podręcznik. Liceum i technikum. Klasa 3. Zakres rozszerzony został opracowany z myślą o uczniach, którzy kontynuują poznawanie chemii w zakresie rozszerzonym, by przystąpić z tego pr...
Chemia. Podręcznik. Liceum i technikum. Klasa 4. Zakres rozszerzony został opracowany z myślą o uczniach, którzy kontynuują poznawanie chemii w zakresie rozszerzonym, by przystąpić z tego pr...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyc...
Podręcznik zawiera wszystkie treści zgodne z wymaganiami nowej podstawy programowej w zakresie rozszerzonym.W podręczniku znajdują się ciekawostki Wiedzieć więcej oraz infografiki do treści p...
Podręcznik zawiera wszystkie treści, których znajomość obowiązuje podczas matury z fizyki. Uczniowie poznają sposoby rozwiązywania zadań i problemów, które często pojawiają się...
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omaw...
Podręcznik zawiera: wprowadzenie w zasady marketingu, charakterystykę rynku usług turystycznych, omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów prom...
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, stosowania instrumentów promocji usług hotela...
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi urządzeń biuro...
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu wiedzy i umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych). Przedstawia zasady bezpieczeństwa przydat...
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13 (Planowanie i kalkulacja kosztów imprez i usług turystycznych). Prezentuje wie...