Autorbestsellerowych Italii na talerzu i Francji na talerzu powraca z nową książką! Wraz z François-Régisem Gaudrym, jedną z najjaśniejszych gwiazd francuskiej kuchni, odkryj kulinarn...
Dwutomowa publikacja została przygotowana przez Zespół specjalistów z najlepszych ośrodków w całej Polsce pod redakcją prof. dr. hab. n. med. Andrzeja Przylipiaka. Monografia stanowi drugie wydanie...
Dwutomowa publikacja została przygotowana przez Zespół specjalistów z najlepszych ośrodków w całej Polsce pod redakcją prof. dr. hab. n. med. Andrzeja Przylipiaka. Monografia stanowi drugie wydanie...
Kołduny, rosolnik, szpekuchy, bliny, miód żmudzki... Iluż z nas z serdeczną łezką w oku wspomina ich smak i cudowny aromat? Dla iluż z nas z kolei to w zasadzie nic nieznaczące słowa? I dla ...
Książka Kuchnia grecka autorstwa Barbary Jakimowicz-Klein nawiązuje do podstawowych tradycji, z których wywodzi się każda kuchnia śródziemnomorska. Ogólnie kuchnia grecka postr...