MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 2
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach - Outlet

Wydawca: WNT
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książ...
Książka (miękka)
do koszyka
37,26 zł
69,00 zł

Emulgatory

Wydawca: WNT
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje p...
Książka (miękka)
do koszyka
34,71 zł
39,00 zł
Znaleziono: 2
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20