MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 4
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Antropologia praktyk kulinarnych Tom 5

Seria: PONGO
Jedzenie, w którym ucieleśnia się dialektyczny związek naszej biologicznej indywidualizacji z naszą społeczną tożsamością, pozwala nam prześledzić procesy, które stanowią o specyfice ...
Książka (miękka)
do koszyka
31,39 zł
39,00 zł

Dydaktyczny słownik tematyczny rosyjsko-polskich paraleli leksykalnych. Leksyka kulinarna

Dydaktyczny słownik tematyczny rosyjsko-polskich paraleli leksykalnych to innowacyjny słownik tematyczny z zakresu słownictwa kulinarnego opisujący pełne, niepełne i pozorne paralele leksykalne jęz...
Książka (miękka)
do koszyka
26,88 zł
29,00 zł

Uniwersytecka książka kucharska

Redakcja: Jacek Kurczewski
Publikacja, jak każda książka kucharska, prezentuje przepisy. Można się więc z niej dowiedzieć, jak przygotować potrawy tradycyjne (pierogi z kapustą i grzybami) oraz egzotyczne (makaron po koreańs...
Książka (twarda)
do koszyka
28,16 zł
35,00 zł

Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego...
Książka (miękka)
do koszyka
31,00 zł
Znaleziono: 4
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20