A culinary and graphic travelogue through EuropeJim Heimann’s new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the earl...więcej »
Osteria Francescana is Italy’s most celebrated restaurant. At Osteria Francescana, chef Massimo Bottura takes inspiration from contemporary art to create highly innovative dishes that play wi...więcej »
"One book deserves a place on every wine drinker's shelf, and that is The World Atlas of Wine" - Victoria Moore in the Telegraph"Magisterial" - Fiona Beckett, Guardianwięcej »
Po ogromnym sukcesie, jakim okazał się kulinarny album „Wykwintna kuchnia polska” wydany pod patronatem Małżonki Prezydenta, pani Anny Komorowskiej i wyróżniony trzecią nagrodą w...więcej »
Słownik zawiera zbiór starannie wyselekcjonowanych haseł, obejmując terminy oraz zwroty związane z przygotowaniem posiłków i działaniem lokali gastronomicznych. Słownik jest dwukierun...więcej »
Słownik jest przeznaczony dla wszystkich, którzy pracują lub zamierzają pracować za granicą w sektorze gastronomicznym, pubach, restauracjach, kawiarniach, stołówkach itp. Szczeg&oacu...więcej »
Słownik jest przeznaczony dla wszystkich, którzy pracują lub zamierzają pracować za granicą w sektorze gastronomicznym, pubach, restauracjach, kawiarniach, stołówkach itp. Szczeg&oacu...więcej »