MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 4
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Menu Design in Europe

Autor: Steven Heller
Wydawca: Taschen
A culinary and graphic travelogue through EuropeJim Heimann’s new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the earl...
Książka (twarda)
do koszyka
201,29 zł
247,00 zł

Massimo Bottura: Never Trust a Skinny Italian Chef

Wydawca: Phaidon Press
Osteria Francescana is Italy’s most celebrated restaurant. At Osteria Francescana, chef Massimo Bottura takes inspiration from contemporary art to create highly innovative dishes that play wi...
Książka (twarda)
do koszyka
213,52 zł
262,00 zł

World Atlas of Wine

Wydawca: Octopus
"One book deserves a place on every wine drinker's shelf, and that is The World Atlas of Wine" - Victoria Moore in the Telegraph"Magisterial" - Fiona Beckett, Guardian
Książka (twarda)
do koszyka
226,56 zł
278,00 zł

Fine Polish Desserts

Wydawca: Bosz
Po ogromnym sukcesie, jakim okazał się kulinarny album „Wykwintna kuchnia polska” wydany pod patronatem Małżonki Prezydenta, pani Anny Komorowskiej i wyróżniony trzecią nagrodą w...
Książka (twarda z obwolutą)
do koszyka
207,16 zł
300,00 zł
Znaleziono: 4
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20