MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 3
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Pavlova : Favorite Recipes from La Meringaie, Paris

Wydawca: Abrams
The luscious, fruit-and-cream-filled glory of the pavlova The pavlova: a crisp, melt-in-the-mouth meringue spread with cream that is delicately flavored and whipped to magical lightness then topped...
Książka (miękka)
do koszyka
98,18 zł
119,00 zł

French Cooking at Home

Wydawca: HarperCollins
Master the art of classic French cuisine with this stunning cookbook filled with 100 recipes, infographics, dozens of step-by-step color photographs, and a handy illustrated glossary.In...
Książka (twarda)
do koszyka
134,77 zł
199,00 zł

Butter Passion

Wydawca: Abrams
This book is dedicated to butter-an everyday yet noble food. Here is the history of butter, butter lore, the stages of butter-making, butter's properties, and its uses in French cooking. You will l...
Książka (twarda)
do koszyka
121,23 zł
179,00 zł
Znaleziono: 3
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20