A stylishly illustrated compendium of 100 herbs, designed to enrich our understanding of all their uses. This isn’t just a book for the kitchen – it’s for the greenhouse, the med...więcej »
Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Benedicte Bortoli introduce the vast varieties of pe...więcej »
Transform your dishes from bland and boring to punchy and flavoursome with this definitive guide to spices.Spice up your home cooking! Taking the periodic table of spices as a starting ...więcej »
Discover the wide world of spice. One word, a million different thrills. Lonely Planet Food, the world’s leading travel publisher’s new food imprint, delivers the world’s most tas...więcej »
Transform your dishes from bland and boring to punchy and flavoursome with this definitive guide to spices.Spice up your home cooking! Taking the periodic table of spices as a starting ...więcej »
Lara Gessler fachu uczyła się od najlepszych mistrzów w akademiach kulinarnych oraz restauracjach Londynu i Nowego Jorku. Córka słynnej restauratorki Magdy, pasję do gotowania odziedz...więcej »
Lara Gessler fachu uczyła się od najlepszych mistrzów w akademiach kulinarnych oraz restauracjach Londynu i Nowego Jorku. Córka słynnej restauratorki Magdy, pasję do gotowania odziedz...więcej »