MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 3
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Shaya: An Odyssey of Food, My Journey Back to Israel

Autor: Alon Shaya
Wydawca: Alfred A. Knopf
Alon Shaya's is no ordinary cookbook. It is a memoir of a culinary sensibility that begins in Israel and wends its way from the U.S.A. (Philadelphia) to Italy (Milan and Bergamo), back to Israel (J...
Książka (twarda z obwolutą)
do koszyka
106,38 zł
129,00 zł

On the Himalayan Trail

Autor: Romy Gill
Wydawca: Hardie Grant
In On The Himalayan Trail Indian food writer and chef, Romy Gill, tells the story of Kashmir and Ladakh's unique and tantalising cuisine sharing over 80 extraordinary recipes that can be recreated ...
Książka (twarda)
do koszyka
104,30 zł
159,00 zł

Pierogi

Autor: Zuza Zak
Wydawca: Hardie Grant
"As far as I'm concerned, this is a book of bliss!" - Nigella LawsonThe essential cookbook for preparing perfect Polish dumplings at home.Delve deep into regional ...
Książka (twarda)
do koszyka
82,48 zł
100,00 zł
Znaleziono: 3
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20