MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 5
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i system&oa...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzec...
Książka (miękka)
do koszyka
62,80 zł

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 1

Kelner kwalifikacja T.9
Wydawca: WSiP
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, ...
Książka (miękka)
do koszyka
48,10 zł

Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifika...
Książka (miękka)
do koszyka
50,20 zł

Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10

Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotycząc...
Książka (miękka)
do koszyka
64,90 zł
Znaleziono: 5
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20