MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 3
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody ubo...
Książka (miękka)
do koszyka
79,21 zł
89,00 zł

Poradnik frezera

Wydawca: WNT
W poradniku podano podstawy frezerstwa z uwzględnieniem tolerancji, pasowań, struktury geometrycznej powierzchni, terminologii i oznaczeń w obróbce skrawaniem oraz charakterystyki procesu fr...
Książka (miękka)
do koszyka
87,20 zł
109,00 zł

Poradnik narzędziowca

W poradniku przedstawiono wiadomości niezbędne do prawidłowego zaplanowania i przeprowadzenia procesu wytwarzania narzędzi skrawających, a także do ich optymalnej eksploatacji.Poradnik ...
Książka (miękka)
do koszyka
79,20 zł
99,00 zł
Znaleziono: 3
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20