W poradniku przedstawiono wiadomości niezbędne do prawidłowego zaplanowania i przeprowadzenia procesu wytwarzania narzędzi skrawających, a także do ich optymalnej eksploatacji.Poradnik ...więcej »
Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody ubo...więcej »
W poradniku podano podstawy frezerstwa z uwzględnieniem tolerancji, pasowań, struktury geometrycznej powierzchni, terminologii i oznaczeń w obróbce skrawaniem oraz charakterystyki procesu fr...więcej »
Numer dopuszczenia: 14/2010Swobodne poruszanie się wśród najpopularniejszych systemów operacyjnych, świetna znajomość ich architektury, obsługa urządzeń wejścia-wyjścia, a...więcej »
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książ...więcej »