Domowe wędliny z dziczyzny
Trzecia książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie.
Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa. Obecne wydanie ukazuje się w nowej szacie graficznej.
-
Kategorie:
-
Książki »
-
Poradniki »
-
Kuchnia
-
Język wydania:
polski
-
ISBN:
9788327495235
-
EAN:
9788327495235
-
Liczba stron:
208
-
Wymiary:
17.5x23.5cm
-
Waga:
0.71kg