Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrazasz zgode na uzycie tych ciasteczek. Wiecej informacji, w tym o mozliwosci zmiany ustawien cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatnosci.
MENU

Kuchnia wagi lekkiej(Miękka)

Jak zadbać o linię bez wyrzeczeń

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
Produkt niedostępny
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN
Dodaj do schowka

Kuchnia wagi lekkiej

Jak dbać o linię bez wyrzeczeń.
Proponujemy przepisy na potrawy lekkostrawne i bogate w składniki odżywcze. Znajdziesz tu smakowite sałatki i przekąski, dania obiadowe oraz podwieczorki, np. surówkę selerowo-jabłkową, łososia ziołowego z brokułami czy koktajl egzotyczny.
Każda potrawa została opatrzona informacją o wartości energetycznej. Przepisy opracowała specjalistka w dziedzinie dietetyki.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Zioła i kwiaty na talerzu

Zioła i kwiaty nadają potrawom wyjątkowy charakter – risotto z cytryną i miętą nie jest banalnym dodatkiem do mięsa czy ryby, a sałatka z łososiem udekorowana bratkami zamienia się w romantyczną przekąskę.Polecamy przepisy na te i wiele innych pr...

EKO Kuchnia

Chcesz czuć się zdrowo? Wyeliminuj z jadłospisu półprodukty, dania gotowe, fast foody, gazowane napoje oraz pełne cukru i tłuszczów trans słodycze. W zamian postaw na świeże, jak najmniej przetworzone składniki pochodzące z godnych zaufan...

Kuchnia Roślinna

Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin? „Kuchnia roślinna” to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajd...

Przestrzeń dla kreatywności uczniów z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim

Katarzyna Parys podjęła wyzwanie zmagania się z obszarem badawczym, w który pedagodzy specjalni wkraczają incydentalnie. Złożoność zjawiska kreatywności uczniów z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim zdecydowała się rozważyć...

Ekspresowo w kuchni

Wbrew pozorom szybkie gotowanie nie jest sztuką zarezerwowaną dla zawodowych kucharzy. Osoby mające mało czasu na przyrządzanie posiłków nie muszą wcale skazywać siebie i domowników na jedzenie gotowych dań ze sklepu czy stołowanie się w ...

Polska kuchnia

W ulicznej sondzie, przeprowadzonej w jednym z polskich miast, zapytani o typowe polskie dania młodzi ludzie najczęściej wymieniali pizzę, frytki, kebab i spaghetti. Najwyraźniej w pogoni za kulinarnymi modami zapomnieliśmy o naszej wiel...

100 roślin w Twojej kuchni

W kuchni - codziennie. W medycynie ludowej - od wieków. Owoce, warzywa, zioła lecznicze, przyprawy. Sto charakterystyk, dziewięćset przepisów, zero tajemnic.Co i jak przygotować, by rośliny jadalne stały się maksymalnie pomocn...

Polska kuchnia regionalna

Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawyi przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsz...

Zielono mi

Wiadomo – zielone jest zdrowe! Ta książka udowadnia także, że kuchnia oparta na warzywach i owocach w tym kolorze może być bardzo smaczna i różnorodna, gdyż zielonych roślin jadalnych jest mnóstwo: szpinak, sałata, brokuł, groszek, ...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!