Zawiera około 100 000 terminów i skrótów występujących w fachowej literaturze francuskiej oraz ich odpowiedniki lub objaśnienia w języku polskimMateriały do niniejszego w...więcej »
Słownik naukowo-techniczny niemiecko-polski:- nowe wydanie- gruntownie przejrzany, uaktualniony i rozszerzony- rozszerzony o ponad 15 000 nowych haseł i 30 000 nowych znaczeń z ta...więcej »
Zawiera około 130 000 terminów i skrótów, występujących w fachowej literaturze polskiej oraz ich odpowiedniki lub objaśnienia w języku rosyjskim10 000 nowych haseł i uzup...więcej »
Słownik naukowo-techniczny rosyjski-polski zawiera:- około 130 000 terminów i skrótów, występujących w fachowej literaturze rosyjskiej oraz ich odpowiedniki lub objaśnien...więcej »
Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN
Tablice zawierają ok.105 000 pozycji liczbowych stanowiących komplet danych potrzebnych przy wszelkich czynnościach technicznych, ...więcej »
VADEMECUM kuchni francuskiej. Znajdziesz tu WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Francji. Ile bąbelków mieści się w jednej butelce szampana? Kto mieszka w serze casgiu merzu? Czy tosty...więcej »
JEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz. WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii. Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wyk...więcej »
Treść trzeciego wydania Słownika została gruntownie przejrzana, poprawiona i uzupełniona. Uzupełnienia dotyczą wszystkich dziedzin techniki ze szczególnym uwzględnieniem najnowszej terminolo...więcej »