MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 6
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Biotechnologia żywności

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Książka (miękka)
do koszyka
76,23 zł
99,00 zł

Inżynieria biochemiczna

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Książka wprowadza studentów kierunków technicznych wyższych uczelni w zagadnienia biochemii i mikrobiologii, a studentom biotechno...
Książka (miękka)
do koszyka
65,57 zł
79,00 zł

Podstawy biochemii

Podręcznik zawiera podstawową wiedzę o:- składzie i funkcjach komórek- energetyce i katalizie przemian biochemicznych- koenzymach, witaminach i związkach pokrewnych- ...
Książka (miękka)
do koszyka
80,10 zł
89,00 zł

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody ubo...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Chromatografia jonowa

Wydawca: WNT
Chromatografia jest najbardziej rozpowszechnioną metodą rozdzielania mieszanin, a jedną z jej odmian jest chromatografia jonowa, której podstawy i zastosowania opisano w niniejszej książce.<...
Książka (miękka)
do koszyka
61,41 zł
69,00 zł

Chromatografia jonowa - Outlet

Wydawca: WNT
Chromatografia jest najbardziej rozpowszechnioną metodą rozdzielania mieszanin, a jedną z jej odmian jest chromatografia jonowa, której podstawy i zastosowania opisano w niniejszej książce.<...
Książka (miękka)
do koszyka
42,75 zł
69,00 zł
Znaleziono: 6
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20