MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 4
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Emulgatory

Wydawca: WNT
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje p...
Książka (miękka)
do koszyka
34,71 zł
39,00 zł

Informacyjno-decyzyjne determinanty transportowej obsługi przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego

W warunkach rynkowego działania przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego istotna jest sprawna obsługa transportowa procesów zaopatrzenia, produkcji i dystrybucji. Przedsiębiorstwa muszą w...
Książka (miękka)
do koszyka
29,40 zł

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

Kwalifikacja T.15..2
Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej...
Książka (miękka)
do koszyka
47,10 zł

Polskie mięso

Jak zostałem weganinem i przestałem się bać
Autor: Jaś Kapela
Jaś Kapela zatrudnił się na czarno przy łapaniu drobiu w kurniku oraz na etacie na zawieszaniu w ubojni, by u źródeł zobaczyć, w jakich warunkach żyją hodowlane kury i jak są później ...
Książka (miękka)
do koszyka
23,13 zł
34,90 zł
Znaleziono: 4
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20