MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 8
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Zboże rosło jak las

Pamięć o pegeerach
Autor: Bartosz Panek
Wydawca: Czarne
Nie ma jednej prawdy o pegeerach, mimo że wszystkie powołano do życia jednym dekretem i zamknięto jedną ustawą. Miały gwarantować wydajność, stabilne zatrudnienie i postęp techniczny wsi. Na niemal...
Książka
do koszyka
39,32 zł
59,90 zł

Wędrówka tusz

Autor: Bartek Sabela
Wydawca: Czarne
Na początku XX wieku pewna gospodyni domowa z hrabstwa Sussex zamówiła pięćdziesiąt kurczaków. W wyniku nieporozumienia przysłano jej pięćset sztuk. Trzy lata później miała ich już dziesięć tysięcy...
Książka
do koszyka
34,94 zł
52,90 zł

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach - Outlet

Wydawca: WNT
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książ...
Książka (miękka)
do koszyka
42,75 zł
69,00 zł

W królestwie Monszatana

GMO, gluten i szczepionki
Wydawca: Czarne
„Genetyczne mutanty”, „niezniszczalne superchwasty”, „rakotwórcze pestycydy”, „szczepionki wywołujące autyzm”, „uzależniający gluten”. Podobne nagłówki od lat straszą nas z pierwszych stron gazet. ...
Książka
do koszyka
29,66 zł
44,90 zł

Na marne

Autor: Marta Sapała
Wydawca: Czarne
Mówi się, że z roku na rok marnujemy coraz więcej żywności, a w śmietnikach lądują kilogramy resztek, które mogłyby stanowić pełnowartościowe pożywienie. Wyrzucamy to, co wydaje nam się niejadalne:...
Książka
do koszyka
26,35 zł
39,90 zł

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość
Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny p...
Książka (miękka)
do koszyka
79,21 zł
89,00 zł

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Redakcja: Lewicki Piotr P.
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standard&o...
Książka (miękka)
do koszyka
85,14 zł
99,00 zł

Zastosowanie izotopów

w badaniach gleboznawczych i chemiczno - rolniczych
Wydawca: WNT
Książka jest obszernym i całościowym opracowaniem zagadnień związanych z zastosowaniem izotopów azotu w badaniach gleboznawczych i chemiczno-rolniczych, została napisana przy wykorzystaniu p...
Książka (miękka)
do koszyka
35,10 zł
39,00 zł
Znaleziono: 8
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20