W książce Ashia zaprasza do stołu znajdziecie przepisy na dobrze znane, wyśmienite dania kuchni indyjskiej oraz propozycje nowych, ekscytujących potraw bazujących na tradycyjnych smakach. Wszystkie...więcej »
Atlas osobliwości kulinarnych jest jak fenomenalny wieloskładnikowy tapas – pożywny, ale dający się pogryzać po trosze, i pełen niespodzianek. – Tom Colicchio, kucharz i aktywista Lektura obowiązko...więcej »
„Przepiękna celebracja bogactwa smaków Ameryki”. DAVID LEBOVITZ
Od początków swego istnienia Ameryka była prawdziwym tyglem kulturalnym. Przywożąc do Stanów Zjednoczonych swe nadziej...więcej »
Pierwsza książka kucharska autorek najpopularniejszego brytyjskiego bloga kulinarnego!
Pyszne i sycące posiłki
Proste i szybkie dania
Przepisy, które wychodzą za każdym razem
Od szybkiego śniadania...więcej »
Czy wiesz, że zupa cebulowa była niegdyś przysmakiem zarezerwowanym dla szlacheckich stołów? I że niegdyś piece do wypiekania chleba znajdowały się jedynie w dworskich kuchniach? Czy wiesz, ...więcej »