MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 5
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Sushi and Beyond

What the Japanese Know About Cooking
Autor: Michael Booth
Wydawca: Vintage
‘His account of their “foodie family road trip” establishes Booth as the next Bill Bryson.’ New York TimesJapan is the pre-eminent food nation on earth. The crea...
Książka (miękka)
do koszyka
42,45 zł
59,00 zł

Modern Kosher

Global Flavors, New Traditions
Wydawca: rizzoli
This dynamic, inspiring set of recipes includes Asian, Indian, Latin, European, and Israeli influences, fresh ingredients, and modern techniques to present a bright, elevated vision of everyday kos...
Książka (twarda)
do koszyka
47,59 zł
76,00 zł

Boker Tov JCC Warsaw Kosher vegetarian recipes and stories

Wydawca: Austeria
BOKER TOV is Hebrew for “good day,” and is a popular name for Israeli hummus bars and coffee shops. We chose this name for our Sunday brunches at the Warsaw JCC to make it clear that we...
Książka (miękka)
do koszyka
31,33 zł
44,00 zł

Pie Fidelity

In Defence of British Food
Autor: Pete Brown
Wydawca: Penguide Books
In Britain, we have always had an awkward relationship with food. We've been told for so long that we are terrible cooks and yet when someone with a clipboard asks us what the best things are about...
Książka (miękka)
do koszyka
28,98 zł
57,00 zł

Łódzka kuchnia czterech kultur The Lodz Cuisine of Four Cultures

Wydawca: Księży Młyn
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień – łódzka kuchnia. Choć ...
Książka (twarda)
do koszyka
33,80 zł
49,90 zł
Znaleziono: 5
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20