MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 5
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Polish Culinary Paths

Wydawca: Hanami
Polish Culinary Paths to książka o historii i kulturze kulinarnej Polski wydana po angielsku. Opowieść o kulinariach wzbogacona została bajkami, legendami oraz łatwymi w przygotowaniu przepisami. K...
Książka (miękka)
do koszyka
47,06 zł
64,00 zł

Sushi and Beyond

What the Japanese Know About Cooking
Autor: Michael Booth
Wydawca: Vintage
‘His account of their “foodie family road trip” establishes Booth as the next Bill Bryson.’ New York TimesJapan is the pre-eminent food nation on earth. The crea...
Książka (miękka)
do koszyka
42,36 zł
59,00 zł

Modern Kosher

Global Flavors, New Traditions
Wydawca: rizzoli
This dynamic, inspiring set of recipes includes Asian, Indian, Latin, European, and Israeli influences, fresh ingredients, and modern techniques to present a bright, elevated vision of everyday kos...
Książka (twarda)
do koszyka
48,08 zł
76,00 zł

Pie Fidelity

In Defence of British Food
Autor: Pete Brown
Wydawca: Penguide Books
In Britain, we have always had an awkward relationship with food. We've been told for so long that we are terrible cooks and yet when someone with a clipboard asks us what the best things are about...
Książka (miękka)
do koszyka
29,63 zł
57,00 zł

Łódzka kuchnia czterech kultur The Lodz Cuisine of Four Cultures

Wydawca: Księży Młyn
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień – łódzka kuchnia. Choć ...
Książka (twarda)
do koszyka
33,80 zł
49,90 zł
Znaleziono: 5
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20