MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 8
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Whisky Leksykon smakosza

Autor: David Wishart
Wydawca: RM
O whisky napisano wiele książek, ale Whisky. Leksykon smakosza to pozycja wyjątkowa. W praktyczny sposób opisuje whisky słodową – ręcznie wytwarzaną, najszlachetniejszą spośród ...
Książka (twarda)
do koszyka
63,63 zł
99,99 zł

Winne szlaki po Europie

Wydawca: Pascal
„Winne szlaki” to książka dla miłośników podróży i wina. Pozwala na odkrycie najbardziej ekscytujących regionów winiarskich na świecie oraz winiarzy z najlepszych winnic. To gotowy plan na 52 weeke...
Książka
do koszyka
66,29 zł
99,99 zł

Nalewki

Likiery, syropy, koktajle
Wydawca: Zwierciadło
Autorskie przepisy Joanny Matyjek na domowe nalewki, likiery, koktajle, syropy, a także na lemoniady, konfitury czy kostki lodowe z kwiatami. Ponad 60 przepisów na np. dereniówkę, miodówkę z Rości...
Książka
do koszyka
50,85 zł
79,90 zł

Wybierz sobie piwo.

Przewodnik po stylach piwnych
Wydawca: Dragon
Przewodnik po stylach piwnych to pierwsza na polskim rynku książka poświęcona stylom piwnym, opisująca wszystkie style, również te, które pojawiły się na rynku jako najnowsze trendy. ...
Książka (twarda)
do koszyka
67,56 zł
99,95 zł

Cuda z herbaty

Autor: Czapla Jerzy
Wydawca: Poligraf
Jerzy Czapla - od 35 lat realizuje się w zawodzie barmańskim, od 15 lat jest licencjonowanym kiperem herbat. Uczestnik ogólnoświatowych szkoleń z drinków, w tym na bazie herbat (między innymi w Kol...
Książka
do koszyka
56,57 zł
89,00 zł

Piwo i dobre jedzenie

My, dzisiejsi Polacy, jesteśmy ludźmi szczęśliwymi, bo żyjemy w czasach, w których nie tylko warto żyć, ale warto też dobrze jeść i pić dobre piwo. A jeszcze niedawno nie było dobrego piwa, ...
Książka (miękka)
do koszyka
51,01 zł
69,00 zł

1001 win, których warto spróbować

Redakcja: Neil Beckett
Wydawca: Publicat
Jak dokonać wyboru spośród tysięcy roczników bordeaux? Który z szampanów ma rozsądną cenę i jest najlepszy? Kiedy należy otworzyć dany rocznik burgunda? Jakie wina z Now...
Książka (miękka)
do koszyka
83,05 zł
119,00 zł

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik

Technikum
Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....
Książka (miękka)
do koszyka
75,40 zł
Znaleziono: 8
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20