MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 7
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

English for Dietetics

English for Dietetics to pierwszy podręcznik do nauki specjalistycznego języka angielskiego na poziomie B1/B2 wg Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego przeznaczony dla studentów...
Książka (miękka)
do koszyka
120,93 zł
139,00 zł

Essentials Of Classic Italian Cooking

Wydawca: BoxTree
Loved by cooks from Nigella Lawson to Heston Blumenthal, this is THE classic of Italian cooking.'If this were the only cookbook you owned, neither you nor those you cooked for would eve...
Książka (twarda)
do koszyka
107,79 zł
173,00 zł

Glucose Revolution

The life-changing power of balancing your blood sugar
Wydawca: Short Books
Dietary science is on the move. For decades, people were wrongly focused on reducing fat and calories, whereas we now know that the real trouble-makers are the foods that deregulate our blood sugar...
Książka (miękka)
do koszyka
65,91 zł
96,00 zł

How Not To Die

Wydawca: PAN Books
The International Bestseller'Dr Michael Greger reveals the foods that will help you live longer' Daily Mail'This book may help those who are susceptible to illnesses that ca...
Książka (miękka)
do koszyka
38,75 zł
68,00 zł

Ottolenghi Flavour

Wydawca: Ebury Press
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food.In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors t...
Książka (twarda)
do koszyka
88,09 zł
114,77 zł

Sushi and Beyond

What the Japanese Know About Cooking
Autor: Michael Booth
Wydawca: Vintage
‘His account of their “foodie family road trip” establishes Booth as the next Bill Bryson.’ New York TimesJapan is the pre-eminent food nation on earth. The crea...
Książka (miękka)
do koszyka
39,66 zł
59,00 zł

The Science of Nutrition

Debunk the Diet Myths and Learn How to Eat Well for Health and Happiness
Książka (twarda)
do koszyka
59,98 zł
108,00 zł
Znaleziono: 7
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20