MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 5
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i system&oa...
Książka (miękka)
do koszyka
63,80 zł
66,80 zł

Obsługiwanie gości Zeszyt ćwiczeń Część 1

Kelner kwalifikacja T.9
Wydawca: WSiP
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, ...
Książka (miękka)
do koszyka
48,10 zł
50,60 zł

Podstawy ekonomii Podręcznik

Wydawca: Difin
Prezentowany podręcznik to nieoceniona pomoc w przygotowaniu ucznia do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe. Sposób w jaki został napisany pozwoli na szybkie przyswojenie wiadomoś...
Książka (kartonowa foliowana)
do koszyka
34,87 zł
42,00 zł

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach - Outlet

Wydawca: WNT
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książ...
Książka (miękka)
do koszyka
42,75 zł
69,00 zł

Testy i zadania praktyczne Technik handlowiec Sprzedawca Technik księgarstwa Kwalifikacja A.18

Wydawca: WSiP
Publikacja opracowana zgodnie z nową podstawą programową dla zawodów: technik handlowiec, sprzedawca i technik księgarstwa do kształcenia w zakresie kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży)...
Książka (miękka)
do koszyka
40,50 zł
Znaleziono: 5
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20