MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 2
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWNOto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono...
eBook (pdf)
do koszyka
75,60 zł
84,00 zł

Gleboznawstwo

Redakcja: Andrzej Mocek
Kompendium wiedzy o glebie opracowane według najnowszych kryteriów stosowanych w Polsce i na świecie. Nowoczesny, ogólnopolski podręcznik gleboznawstwa. Zaprezentowano w n...
eBook (mobi, epub)
do koszyka
89,10 zł
99,00 zł
Znaleziono: 2
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20