Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrażasz zgodę na użycie tych ciasteczek. Więcej informacji, w tym o możliwości zmiany ustawień cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Tydzień Książki Naukowej »
MENU
Tania dostawa 2,99 zł

Crafted Meat(Twarda)

The New Meat Culture: Craft and Recipes

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
Cena detaliczna: 164,00 zł
150,00
Cena zawiera podatek VAT.
Oszczędzasz 14,00 zł
Stan magazynowy: Mała ilość
Dodaj do schowka
Wysyłka: 24h
Dostawa
Produkt posiadamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Uwaga! Całkowity czas oczekiwania na zamówienie = czas wysyłki podany na stronie każdego produktu + dostawa przez przewoźnika. 
Podane terminy dotyczą dni roboczych (poniedziałek-piątek,
z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Od 250 zł paczki dostarczamy GRATIS!

Płatność elektroniczna (PayU, BLIK, Masterpass)
Kiosk RUCHu - odbiór osobisty
7,75 zł
Poczta Polska - odbiór w punkcie
7,75 zł
Kurier pocztowy
11,75 zł
Paczkomaty InPost
9,75 zł
Kurier
12,75 zł
Odbiór w księgarni PWN (tylko PayU i BLIK)
GRATIS!
Płatność za pobraniem
Poczta Polska - odbiór w punkcie
10,75 zł
Kurier pocztowy
14,75 zł
Kurier
15,75 zł

Crafted Meat

Fine charcuterie made with passion and respect is experiencing an undeniable revival. Combining quality with consciousness, young butchers are shaking up the trade and making delectable products from premium ingredients, rediscovering pâtés, sausages, and cold cuts.

Crafted Meat documents current developments in today’s new meat culture for both epicures and makers. The book offers must-know information, delicious recipes, and expert tips for cooking enthusiasts and anyone who cares about what they eat.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Inni Klienci oglądali również

89,00 zł

Potęga Stalowej Woli

POTĘGA STALOWEJ WOLI to album bogato ilustrowany archiwalnymi i współczesnymi zdjęciami sprzętu wojskowego wytwarzanego w Hucie "Stalowa Wola" jednym z kluczowych zakładów polskiego przemysłu obronnego.W pierwszej cz...

Meksyk od kuchni

Książka opowiada o meksykańskiej historii z perspektywy kulinarnej, ponieważ gastronomia to jedna z najbardziej charakterystycznych cech kultury Meksyku i zwierciadło jego historii. Meksyk to kraj różnorodny zarówno geograficznie – ...

Doradca smaku 3

W książce znajduje się 80 różnorodnych przepisów zebranych w 3 działach: z pieca, z patelni, z garnka. Część dań powstawała na oczach widzów programu "Doradca smaku", a część autor przygotował specjalnie do tej książki. W...

Zakwas Technologia w piekarni

Jak zakwas wpływa na jakość pieczywa i jego właściwości odżywcze?Jakie są techniki prowadzenia kwasu pszennego i żytniego?W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu – zarówno z perspektywy naukowej, jak i empiryczn...

Warszawa lata 30.

Kolejny, siódmy już album z serii FOTO RETRO ukazuje obraz stolicy lat 1930–1939. Odmienione i odmłodzone w drugiej połowie lat 20. miasto odczuwa wówczas negatywne skutki światowego kryzysu ekonomicznego. Jednak po 1935 roku wyraźn...
29,99 zł

Sałatki i dania z warzyw siostry Marii

Sałatki i dania z warzyw siostry Marii to znakomita książka, w której znajduje się wiele wyśmienitych i sprawdzonych przepisów nie tylko na zdrowe i bogate w witaminy sałatki, ale także na pożywne potrawy z warzyw, które mogą stano...

Roślinożerca / Mięsożerca

Roślinożerca / Mięsożerca to dwustronna książka kucharska. Sprawdzi się wszędzie tam, gdzie kuchnię dzielą ze sobą miłośnik mięsa i weganin. Może być też interesującą propozycją dla osób, które chcą zmienić swoją dietę lub korzystać z zal...

Nalewki

W albumie poświęconym historii i znaczeniu ulicy Nalewki - najsłynniejszej, wręcz legendarnej żydowskiej ulicy, będącej bijącym sercem Dzielnicy Północnej - obok licznych archiwalnych fotografii pochodzących ze zbiorów instytucji z kraju ...

Wielka księga cudów świata dla dzieci

Wielka księga cudów świata dla dzieci to publikacja, która prezentuje najpiękniejsze zakątki świata, np. Piramidę Cheopsa w Gizie czy Wiszące Ogrody Semiramidy w Babilonie, poza obiektami architektonicznymi na kartach tej ksią...

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!