MENU

Kucharz & Gastronom Vademecum

(Twarda z obwolutą)
0.00  [ 0 ocen]
Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły »
  • Druk: Warszawa, 2012

  • Wydawca: Rea

  • Typ oprawy: twarda z obwolutą

Produkt niedostępny
Dodaj do schowka
Zarezerwuj i odbierz w księgarni stacjonarnej PWN

Kucharz & Gastronom Vademecum

Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni.
W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

Przeczytaj fragment

Słowa kluczowe: książka Kuchnia Diety

Inni Klienci oglądali również

22,35 zł
30,00 zł

Vademecum żywienia człowieka

Przedmowa„Vademecum żywienia człowieka” to wyjątkowa publikacja przedstawiająca w bardzo syntetyczny sposób podstawową wiedzę z zakresu żywienia człowieka. Większość treści jest ujęta w formie tabel i rycin, co ułatwia przyswaj...
92,00 zł

Maszyny do robót drogowych Vademecum operatora

Książka jest adresowana przede wszystkim do kandydatów na operatorów podstawowych maszyn do robót drogowych. Może ona byc także cenną pomocą dla wykładowców o instruktorów szkolących operatorów tych maszyn oraz...
26,32 zł
37,50 zł

Vademecum maturalne Matematyka Poziom podstawowy

Od roku szkolnego 2022/2023 absolwenci liceów, a od roku 2023/2024 absolwenci techników będą zdawać maturę z matematyki według podstawy programowej dotyczącej szkół średnich okrojonej do wymagań egzaminacyjnych określonych przez Mi...
64,70 zł
79,00 zł

Vademecum pediatry

Nowoczesny podręcznik, stanowiący zwięzłe kompendium wiedzy o najczęstszych chorobach okresu dziecięcego. Adresowany jest do specjalistów pediatrii i lekarzy rodzinnych oraz studentów medycyny i pielęgniarstwa. Zawarte w nim informacje uj...
51,33 zł
59,00 zł

Vademecum psychoterapeuty

Spis treściPrzedmowaWstępRozdział 1. O czym psychoterapeuta powinien pamiętaćRozdział 2. Postawa terapeutyczna i przymierze terapeutyczneRozdział 3. Pierwsze spotkanie diagnostyczneRozdział 4. Wywiad Rozdział ...
41,78 zł
60,00 zł

Vademecum żeglarza i jachtowego sternika morskiego

Rozporządzenie Ministra Sportu i Turystyki w sprawie uprawiania turystyki wodnej, ograniczające liczbę stopni żeglarskich do trzech z jednoczesnym poszerzeniem ich uprawnień automatycznie wymusza konieczność zmiany zakresu i ujęcia treści dotychczasowy...
25,00 zł
35,00 zł

Vademecum maturalne poziom rozszerzony dla matury od 2023 roku

Od roku szkolnego 2022/2023 absolwenci liceów, a od roku 2023/2024 absolwenci techników będą zdawać maturę rozszerzoną z matematyki według podstawy programowej dotyczącej szkół średnich okrojonej do wymagań egzaminacyjnych określon...
32,31 zł
44,00 zł

Biologia Vademecum z zadaniami Tom 2 Matura

Biologia. Vademecum z zadaniami autorstwa Marcina Rabki przeznaczona jest dla uczniów szkół średnich w zakresie rozszerzonym oraz kandydatów na studia medyczne, którzy muszą uzyskać bardzo wysokie wyniki z egzaminu maturaln...
79,00 zł

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.

Recenzje

Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!