Ryby i owoce morza
Korzystając z podanych w tej książce przepisów można przygotować w domu różnorodne potrawy z ryb i owoców morza, zarówno świeżych, mrożonych lub wędzonych, z dodatkiem warzyw, owoców, ziół i przypraw. Można też w dowolny sposób, kierując się własnymi upodobaniami, przepisy te modyfikować, dostosowując do własnych potrzeb. Ponieważ ostateczny smak potrawy zależy nie tylko od podstawowych składników, jakimi są w naszej książce ryby i owoce morza, ale także od jakości i ilości użytych jarzyn, owoców, przypraw i ziół, to ich rodzaj lub ilość, a więc właściwy ich dobór, oddajemy w ręce kreatywnego i z dużą wyobraźnią „kucharza”. Często te same składniki użyte w innych proporcjach potrafi ą całkowicie zmienić smak potrawy. Dlatego warto eksperymentować.
-
Kategorie:
-
Książki »
-
Poradniki »
-
Kuchnia
-
Język wydania:
polski
-
ISBN:
9788375443233
-
EAN:
9788375443233
-
Liczba stron:
96
-
Wymiary:
20.5x25.5cm
-
Waga:
0.58kg