Polskie kurczaki są po prostu pyszne!W naszej książce znajdziecie porady, jak upiec tuszkę, usmażyć filety, grillować skrzydełka lub przyrządzić delikatną potrawkę. Amatorom ostrzejszych smak...więcej »
Znakomite polskie mięso wołowe jest warte zainteresowania ze względu na walory smakowe i odżywcze. W naszej książce znajdziecie porady, jak przyrządzać pieczenie na wyjątkowe okazje, odkryjecie wie...więcej »
Indyk, kaczka i gęś to polski drób o wyjątkowych zaletach smakowych.Przedstawiamy przepisy na wykwintne dania - faszerowanego indyka, gęś świąteczną czy kaczkę z jabłkami. Na codzienny...więcej »
Polskie kurczaki są po prostu pyszne!W naszej książce znajdziecie porady, jak upiec tuszkę, usmażyć filety, grillować skrzydełka lub przyrządzić delikatną potrawkę. Amatorom ostrzejszych smak...więcej »
Znakomite polskie mięso wołowe jest warte zainteresowania ze względu na walory smakowe i odżywcze. W naszej książce znajdziecie porady, jak przyrządzać pieczenie na wyjątkowe okazje, odkryjecie wie...więcej »
Wieprzowina polskiej produkcji słynie z dobrej jakości i wybornego smaku. Przedstawiamy szeroki wybór dań z szynki, polędwicy, łopatki, karkówki czy żeberek.Znajdziecie tu przep...więcej »