Zaletą warzyw strączkowych jest wysoka zawartość białka, dzięki czemu mogą zastąpić dania mięsne. Dzięki naszym przepisom poznacie także inne zalety fasoli, grochu, soczewicy i ciecierzycy. Znajdzi...więcej »
Zaletą warzyw strączkowych jest wysoka zawartość białka, dzięki czemu mogą zastąpić dania mięsne. Dzięki naszym przepisom poznacie także inne zalety fasoli, grochu, soczewicy i ciecierzycy. Znajdzi...więcej »
Kasza jest jednym z najstarszych pokarmów ludzkości. Znamy wiele jej gatunków i rodzajów, a każdy z nich przyrządza się inaczej. Polecamy tradycyjne krupniki, lekkie dania z wa...więcej »
Kasza jest jednym z najstarszych pokarmów ludzkości. Znamy wiele jej gatunków i rodzajów, a każdy z nich przyrządza się inaczej. Polecamy tradycyjne krupniki, lekkie dania z wa...więcej »
Makaron nie musi być tylko dodatkiem do rosołu. Włosi jedzą makarony prawie codziennie, co wskazuje, że pasta przyrządzana z rozmaitymi sosami nigdy się nie znudzi. Potrawy z makaronem sprawdzą się...więcej »
Makaron nie musi być tylko dodatkiem do rosołu. Włosi jedzą makarony prawie codziennie, co wskazuje, że pasta przyrządzana z rozmaitymi sosami nigdy się nie znudzi. Potrawy z makaronem sprawdzą się...więcej »