Angielski w tłumaczeniach. Business 2 szczególnie polecamy tym, którzy znają już podstawowe słownictwo biznesowe i pragną szybko i skutecznie wzbogacić je o bardziej zaawansowane słow...więcej »
Oto trzecia część kursu, dzięki której rozwiniesz swój biznesowy angielski na poziomie zaawansowanym.Książka zawiera około 1000 najważniejszych słówek i wyrażeń z r...więcej »
Angielski w tłumaczeniach. Business 2 szczególnie polecamy tym, którzy znają już podstawowe słownictwo biznesowe i pragną szybko i skutecznie wzbogacić je o bardziej zaawansowane słow...więcej »
Angielski w tłumaczeniach. Business 1 szczególnie polecamy tym, którzy pragną szybko opanować podstawowe słowa i zwroty używane w środowisku biznesowym. Przejrzysty układ książki zach...więcej »
To, co wyróżnia podręczniki Angielski w tłumaczeniach. Business, to nowa formuła nauczania i innowacyjny sposób ćwiczenia sprawności językowej. Wszystko dzięki umiejętnemu użyciu rozw...więcej »
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej). Prezentuje obszerny materiał dotyczący gospodarowan...więcej »
Publikacja skierowana do uczniów klas 1–4 szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik ekonomista. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.35. (Planowanie i pr...więcej »
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista i innych zawodów z branży ekonomicznej realizujący efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru administracyjno-usługo...więcej »
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk − zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.32 (Organizacja transportu). Prezentuje wiedzę na temat planowania i organizowania procesów spedy...więcej »
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybuc...więcej »
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej...więcej »
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk obejmujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.32 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach gospodarczych)....więcej »
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia spr...więcej »
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży)....więcej »
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.18 (Sprzedaż towarów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych ze spr...więcej »
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyc...więcej »
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omaw...więcej »
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.35 (Planowanie, analiza ekonomiczna i sprawozdawczość). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności zwią...więcej »
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.11 (Rezerwacja usług hotelarskich). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności dobierania oferty hotel...więcej »