MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 4
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość
Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny p...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Redakcja: Lewicki Piotr P.
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standard&o...
Książka (miękka)
do koszyka
85,14 zł
99,00 zł

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach - Outlet

Wydawca: WNT
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książ...
Książka (miękka)
do koszyka
42,75 zł
69,00 zł

Zastosowanie izotopów

w badaniach gleboznawczych i chemiczno - rolniczych
Wydawca: WNT
Książka jest obszernym i całościowym opracowaniem zagadnień związanych z zastosowaniem izotopów azotu w badaniach gleboznawczych i chemiczno-rolniczych, została napisana przy wykorzystaniu p...
Książka (miękka)
do koszyka
34,71 zł
39,00 zł
Znaleziono: 4
Przeglądaj:
Sortuj według:
Popularność malejąco
Wyświetl:
20