MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 160
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Nauka o szczęściu. 7 lekcji dobrego życia

Autor: Bruce Hood
Paradoks szczęścia polega na tym, że najtrudniej je osiągnąć, kie...
Książka (miękka)
do koszyka
50,74 zł
59,00 zł

Mówimy uprzejmie - Outlet

Poradnik językowego savoir-vivre´u
Poradnik językowego savoir-vivre´u.Szczegółowo przedstawia zasady grzeczności językowej obowiązujące w relacjach między różnymi osobami, np. przełożonym i podwładnym, i w ...
Książka (miękka)
do koszyka
42,75 zł
69,00 zł

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3 - Outlet

Autor: Jan Gawęcki
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne to trzeci tom wielokrotnie wznawianegopodręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka...
Książka (miękka)
do koszyka
61,35 zł
99,00 zł

Optymalizacja operacji wytwórczych - Outlet

Niniejsza książka jest praktycznym poradnikiem dotyczącym wybranych metod optymalizacji procesów i operacji wytwarzania. W podręczniku wyodrębniono cztery grupy zagadnień: • wyznaczan...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Zielniki. Ochrona i konserwacja

Zielniki są dokumentacją związków świata człowieka ze światem roślin. Dzięki nim można prowadzić analizy dotyczące m.in. bioróżnorodności, migracji gatunków, zmian klimatycznych, skażenia...
Książka (miękka)
do koszyka
82,17 zł
99,00 zł

Smaki dwudziestolecia

Zwyczaje kulinarne, bale i bankiety
Książka zabiera czytelników w podróż po międzywojennej Polsce, w której ważnym zmianom politycznym i gospodarczym towarzyszyły przeobrażenia w formach życia towarzyskiego i kul...
Książka (twarda)
do koszyka
62,10 zł
69,00 zł

Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce - Outlet

"W opracowaniu Autorka zaprezentowała problematykę rozwoju konsumpcji żywności w Polsce, a więc ważną i stale aktualną. (…) Praca może mieć duże walory informacyjne (przeglądowe, statys...
Książka (twarda)
do koszyka
36,56 zł
59,00 zł

Historia polskiego smaku - Outlet

Kuchnia / Stół / Obyczaje
„Historia olskiego smaku” opowiada o tysiącu lat polskiej kuchni, o jej dziejach od początku naszej państwowości aż po czasy PRL-u! Przedstawia nie tylko zmieniające się przez wieki men...
Książka (miękka)
do koszyka
48,95 zł
79,00 zł

Ślónsko kuchnia dla Hanysów i Goroli

Wejrzyj. Uworz. Pojedz
Kuchnia śląska? To nie tylko żur, krupniok, czy rolada z ziemniaczanymi kluskami i modrą kapustą. Śląskie niebo było kiedyś potrawą równie popularną, jak rolada. Kto dziś wie, co to za danie? Śl...
Książka (miękka)
do koszyka
48,97 zł
59,00 zł

Przerwane igrzyska - Outlet

Niezwykli sportowcy II Rzeczypospolitej
Kto był ojcem polskiego sportu?Czy najpopularniejsza lekkoatletka II RP była mężczyzną?Jak pływak został agentem?Dlaczego wybitnego piłkarza skazano na zapomnienie?Jak zdjęc...
Książka (miękka)
do koszyka
31,86 zł
59,00 zł

Historia ogrodów Tom 1

Od starożytności po barok
Wspaniała, pięknie ilustrowana publikacja autorstwa Longina Majdeckiego, wybitnego znawcy sztuki ogrodowej, autora wielu projektów założeń ogrodowych, a także licznych publikacji naukowych poświęco...
Książka (miękka)
do koszyka
79,20 zł
99,00 zł

Historia ogrodów Tom 2

Od XVIII wieku do współczesności
Fundamentalny podręcznik poświęcony historii ogrodów. Jedyna publikacja w języku polskim, która przedstawia rozwój sztuki ogrodowej na świecie z uwzględnieniem polskich dokonań. To kompendium wi...
Książka (miękka)
do koszyka
79,20 zł
99,00 zł

Rusztowania robocze i ochronne

„Rusztowania robocze i ochronne” to publikacja opracowana przez specjalistów zrzeszonych w Polskiej Izbie Gospodarczej Rusztowań. Autorzy w zwarty i przystępny sposób prez...
Książka (miękka)
do koszyka
85,14 zł
99,00 zł

Historia sportu - Outlet

Na tle rozwoju kultury fizycznej.
Pełny obraz dziejów światowego sportu!Fascynująca publikacja obejmująca dzieje sportu, wychowania fizycznego, turystyki i rekreacji, od starożytności, przez średniowiecze, epokę odrodz...
Książka (miękka)
do koszyka
73,73 zł
119,00 zł

Żywienie człowieka Słownik terminologiczny - Outlet

Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: ...
Książka (miękka)
do koszyka
36,56 zł
59,00 zł

Jak pisać i redagować?

Poradnik redaktora. Wzory tekstów użytkowych
Umiejętność pisania i redagowania tekstów jest niezwykle przy¬datna. Niektórzy z nas tę umiejętność wykorzystują w praktyce cz꬜ciej, czasem zawodowo, jak np. dziennikarze, redaktorzy, korektor...
Książka (miękka)
do koszyka
47,20 zł
59,00 zł

Rekiny biznesu w mediach - Outlet

Sztuka tworzenia profilu publicznego
Marka osobista to nagroda za to, jaki jesteś i co osiągnąłeś, a PROFIL PUBLICZNY to narzędzie do zakomunikowania tego kluczowym partnerom. Marki osobiste – stają się współcześnie niema...
Książka (miękka)
do koszyka
36,56 zł
59,00 zł

Ład korporacyjny w erze cyfrowej - Outlet

Poradnik dla współczesnego członka rady nadzorczej i za...
Przewodnik dla członków rad nadzorczych, zarządów i wszystkich innych osób zaangażowanych w kształtowanie ładu korporacyjnego, który stał się światowym bestsellerem. Wy...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Biotechnologia żywności - Outlet

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Książka (miękka)
do koszyka
61,35 zł
99,00 zł

Mięso i przetwory drobiowe - Outlet

Technologia, higiena, jakość
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł
Znaleziono: 160
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20