MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 14
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Spain

Wydawca: Phaidon Press
Spanish cooks have trusted and relied upon this bible of traditional home cooking ever since it was first published over 40 years ago. True to its original title (1080 recetas de cocina) it contain...
Książka (twarda)
do koszyka
156,38 zł
209,00 zł

Slow Food Fast Cars

Wydawca: Phaidon Press
Welcome to Casa Maria Luigia, Massimo Bottura and Lara Gilmore’s idyllic guest house in the Italian countryside Lara Gilmore and Massimo Bottura – the renowned chef behind t...
Książka (twarda)
do koszyka
158,80 zł
212,00 zł

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach - Outlet

Wydawca: WNT
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książ...
Książka (miękka)
do koszyka
42,75 zł
69,00 zł

Massimo Bottura: Never Trust a Skinny Italian Chef

Wydawca: Phaidon Press
Osteria Francescana is Italy’s most celebrated restaurant. At Osteria Francescana, chef Massimo Bottura takes inspiration from contemporary art to create highly innovative dishes that play wi...
Książka (twarda)
do koszyka
152,01 zł
262,00 zł

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość
Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny p...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody ubo...
Książka (miękka)
do koszyka
76,54 zł
89,00 zł

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i d...
Książka (miękka)
do koszyka
80,10 zł
89,00 zł

Poradnik montera elektryka Tom 2

Poprzednie cztery wydania Poradnika montera elektryka cieszyły się dużym zainteresowaniem wśród elektryków z praktyką, a także wśród przygotowujących się do zawod...
Książka (miękka)
do koszyka
89,10 zł
99,00 zł

Poradnik inżyniera energoelektronika Tom 1

W książce przedstawiono wiedzę o:- zjawiskach fizycznych zachodzących w elementach obwodów energetycznych,- oddziaływaniach przekształtników na źródła zasilania,
Książka (miękka)
do koszyka
66,75 zł
89,00 zł

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Redakcja: Lewicki Piotr P.
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standard&o...
Książka (miękka)
do koszyka
85,14 zł
99,00 zł

Poradnik narzędziowca

W poradniku przedstawiono wiadomości niezbędne do prawidłowego zaplanowania i przeprowadzenia procesu wytwarzania narzędzi skrawających, a także do ich optymalnej eksploatacji.Poradnik ...
Książka (miękka)
do koszyka
88,11 zł
99,00 zł

Biotechnologia żywności

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Książka (miękka)
do koszyka
89,10 zł
99,00 zł

Poradnik montera elektryka Tom 1

Wiadomości ogólne z zakresu metrologii, rysunku technicznego, sporządzania dokumentacji technicznej, matematyki, mechaniki oraz elektrotechnikiMaszyny elektryczne, transformatory, napęd elektry...
Książka (miękka)
do koszyka
71,10 zł
79,00 zł

Emulgatory

Wydawca: WNT
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje p...
Książka (miękka)
do koszyka
34,71 zł
39,00 zł
Znaleziono: 14
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20