Informacja o cookies
Strona ksiegarnia.pwn.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrażasz zgodę na użycie tych ciasteczek. Więcej informacji, w tym o możliwości zmiany ustawień cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Podręczniki akademickie »
MENU

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna(Miękka)

0.00  [ 0 ocen ]
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły »
Cena detaliczna: 59,00 zł
47,20
Cena zawiera podatek VAT.
Oszczędzasz 11,80 zł
Stan magazynowy:Mała ilość
Dodaj do schowka
Wysyłka: 24h
Dostawa
Produkt posiadamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Uwaga! Całkowity czas oczekiwania na zamówienie = czas wysyłki podany na stronie każdego produktu + dostawa przez przewoźnika. 
Podane terminy dotyczą dni roboczych (poniedziałek-piątek,
z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Od 200 zł paczki dostarczamy GRATIS!

Płatność elektroniczna (PayU, BLIK, Masterpass)
Kiosk RUCHu - odbiór osobisty
4,99 zł
Poczta Polska - odbiór w punkcie
9,99 zł
Kurier pocztowy
11,99 zł
Paczkomaty InPost
11,99 zł
Kurier
16,99 zł
Odbiór w księgarni PWN (tylko PayU i BLIK)
GRATIS!
Płatność za pobraniem
Poczta Polska - odbiór w punkcie
12,99 zł
Kurier pocztowy
14,99 zł
Kurier
19,99 zł

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, dużo uwagi poświęcono substancjom dodatkowym, składnikom wzbogacającym żywność składnikom bioaktywnym.

Publikacja przeznaczona jest dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla uczniów techników gastronomicznych, techników przemysłu spożywczego, a także szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
NAZWA I FORMAT
OPIS
ROZMIAR

    Polecamy

    Inne wydawcy

    Inni Klienci oglądali również

    Atlas funkcjonalny mózgu

    Zrozumienie ludzkiego umysłu zwiększa się w coraz szybszym tempie. Czynność mózgu można analizować w niespotykany dotychczas sposób.Prezentowany atlas jest przewodnikiem po strukturalnych i funkcjonalnych związkach poszczegól...

    Nanomateriały inżynierskie, konstrukcyjne i funkcjonalne

    Kamień milowy w rozwoju inżynierii materiałowej!Interdyscyplinarny podręcznik, który jest źródłem kompleksowej wiedzy o nanomateriałach, będących dzisiaj wyznacznikiem innowacyjności w wielu gałęziach przemysłu. Materiały te c...
    104,00 zł

    Anatomia funkcjonalna stawów Tom 2 Kończyna dolna

    Jest to pierwsze polskie wydanie znakomitego podręcznika opisującego anatomię funkcjonalną stawów kończyny dolnej człowieka. Autorem książki jest wybitny specjalista z zakresu ortopedii i chirurgii ręki dr Adalbert Kapandji. Największą wartością...

    Architektura funkcjonalna teorii umysłu Podejście neuropsychologiczne

    Książka pokazuje, w jaki sposób uszkodzenia mózgu wpływają na ToM (theory of mind). Dotyczy systemu pojęciowego (oraz podsystemów) związanego z tworzeniem atrybucji stanów mentalnych innych osób oraz procesów p...
    Produkt
    niedostępny

    Żywność probiotyczna

    Badania naukowe wykazały, że współczesne społeczeństwo jest coraz bardziej podatne na choroby, a odporność większości ludzi jest na alarmująco niskim poziomie. Nic dziwnego, skoro codziennie dostarczamy swoim organizmom masę zbędnych, a nawet sz...
    39,90 zł

    Żywność, która leczy Terapia żywieniowa św. Hildegardy z Bingen

    Terapia żywieniowa św. Hildegardy to całościowy program, kierowany do pacjentów cierpiących na najbardziej zróżnicowane dolegliwości i choroby. Rady świętej uzdrowicielki z Bingen, opracowane współcześnie przez lekarzy różny...

    Systemowo-funkcjonalna analiza dyskursu

    Niniejsza antologia stanowi zbiór prac prezentujących przedmiot badań i podstawy teoretyczno-metodologiczne systemowo-funkcjonalnej analizy dyskursu, wywodzącej się z tzw. brytyjsko-australijskiej szkoły rejestru i gatunku. U jej podstaw leży t...
    Produkt
    niedostępny

    Uzdrawiająca żywność boskiego lekarza

    Wiesz co jeść, ale nie wiesz jak?To, wbrew pozorom, bardzo powszechny problem. Co gorsza, okazuje się, że jest on odpowiedzialny za rozkwit w naszym społeczeństwie tzw. chorób cywilizacyjnych. Tymczasem każdy człowiek ma możliwość samodzie...

    Super Żywność czyli superfoods po polsku

    Mianem Superfoods nazywamy żywność, która ma w sobie wysoką zawartość cennych składników, takich jak witaminy, składniki mineralne, antyoksydanty, aminokwasy, peptydy i białka, wielonasycone kwasy tłuszczowe, koenzymy, jak również ...

    Recenzje

    Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!