MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 6
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

Bezpieczeństwo i jakość żywności - Outlet

Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z ...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Biotechnologia żywności - Outlet

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Książka (miękka)
do koszyka
61,35 zł
99,00 zł

Mięso i przetwory drobiowe - Outlet

Technologia, higiena, jakość
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Odroczony rozrost - Outlet

Technologia w piekarni
Redakcja: Hans Huber
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścici...
Książka (twarda)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne t. 3 - Outlet

Uszkodzona okładka
Pierwszy w Polsce podręcznik z zakresu żywienia człowieka prezentujący żywienie w kontekście zdrowia publicznego. Omówiono w nim: miejsce żywienia w ochronie zdrowia społeczeństwa z uwzględnieniem...
Książka
do koszyka
52,04 zł
84,00 zł

Żywienie w chorobach nowotworowych - Outlet

Uszkodzona okładka
Sposób, w jaki się odżywiamy, ma ogromny wpływ na nasz organizm. Dotyczy to także układu odpornościowego. Nieprawidłowo dobrane składniki odżywcze, nieodpowiedni sposób przyrządzania potraw lub zby...
Książka
do koszyka
61,35 zł
99,00 zł
Znaleziono: 6
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20