MENU
ZAWĘŻONE WYNIKI
Znaleziono: 44
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20

Wielka księga kanapek

Autor: Max Halley
Wydawca: Buchmann
Najlepszy istniejący przewodnik po kanapkach, dzięki któremu szybko stworzysz tę idealną! Przepyszną, domową, ale równocześnie niebanalną. Max Halley jest właścicielem niezwykłego bis...
Książka (twarda)
do koszyka
58,14 zł
59,99 zł

Koniec diety!

Jak odczepić się od swojego ciała i naprawić relację z ...
Wydawca: Buchmann
Koniec diety! to książka dla każdego, kto czuje się zagubiony w świecie różnych sposobów odżywiania, myślenia o swoim zdrowiu i ciele oraz często opresyjnych wzorców wyglądu. P...
Książka (miękka)
do koszyka
48,45 zł
49,99 zł

Neapol łakomym okiem

Przewodnik po mieście i jego kuchni
Wydawca: Buchmann
Bartek Kieżun, autor bestsellerowej serii książek podróżniczo-kulinarnych, powraca z nowym projektem. W pierwszej odsłonie nowej serii łakomym okiem spogląda na jedno z najbardziej nieoczywi...
Książka (miękka)
do koszyka
58,14 zł
59,99 zł

Jerozolima do zjedzenia

Wydawca: Buchmann
Kolejna z serii bestsellerowych książek podróżniczo-kulinarnych łącząca osobiste opowieści autora z niesamowitymi przepisami kulinarnymi. Tym razem Bartek Kieżun zaprasza nas do Jerozo...
Książka (twarda)
do koszyka
69,78 zł
99,99 zł

Zagubiony w raju

Prawdziwa historia życia Anthony'ego Bourdaina
Wydawca: Buchmann
Nieautoryzowana biografia jednej z najbardziej znanych postaci kulinarnego świata „Napisana bez zbędnego upiększania historia burzliwego życia. Bardziej bezwzględna niż wszystko, co o Bourdai...
Książka (twarda)
do koszyka
48,85 zł
69,99 zł

Żywienie człowieka Tom 1-3

Żywienie człowieka. Tom 1-3 to kolejne wydanie wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pojedyncze tomy podręcznika to Żywienie człowieka. Po...
Książka
do koszyka
273,60 zł
304,00 zł

Roślinna sprawa

Prosta i komfortowa kuchnia pełna warzyw
Wydawca: Buchmann
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, nieskomplikowane desery z nutką ekstrawagancji oraz kuchenne niezbędniki, czyli dodatki o dużej sile raże...
Książka (miękka)
do koszyka
48,85 zł
69,99 zł

Wegetariańska Sycylia Przepisy pełne słońca

Wydawca: Buchmann
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię! Wegetariańskie dania z pasją, pełen smaków i aromatów Sycylii. Kilka tradycyjnych włoskich składników ...
Książka (twarda)
do koszyka
41,86 zł
59,99 zł

Smaki dwudziestolecia

Zwyczaje kulinarne, bale i bankiety
Książka zabiera czytelników w podróż po międzywojennej Polsce, w której ważnym zmianom politycznym i gospodarczym towarzyszyły przeobrażenia w formach życia towarzyskiego i kul...
Książka (twarda)
do koszyka
62,10 zł
69,00 zł

Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce - Outlet

"W opracowaniu Autorka zaprezentowała problematykę rozwoju konsumpcji żywności w Polsce, a więc ważną i stale aktualną. (…) Praca może mieć duże walory informacyjne (przeglądowe, statys...
Książka (twarda)
do koszyka
36,56 zł
59,00 zł

Historia polskiego smaku - Outlet

Kuchnia / Stół / Obyczaje
„Historia olskiego smaku” opowiada o tysiącu lat polskiej kuchni, o jej dziejach od początku naszej państwowości aż po czasy PRL-u! Przedstawia nie tylko zmieniające się przez wieki men...
Książka (miękka)
do koszyka
48,95 zł
79,00 zł

Ślónsko kuchnia dla Hanysów i Goroli

Wejrzyj. Uworz. Pojedz
Kuchnia śląska? To nie tylko żur, krupniok, czy rolada z ziemniaczanymi kluskami i modrą kapustą. Śląskie niebo było kiedyś potrawą równie popularną, jak rolada. Kto dziś wie, co to za danie? Śl...
Książka (miękka)
do koszyka
52,51 zł
59,00 zł

Ateny do zjedzenia

Wydawca: Buchmann
Ateny nie są łatwym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć ale i oczarować. „Ateny do zjedzenia” – kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna...
Książka (twarda)
do koszyka
69,81 zł
99,99 zł

Tylko kiszonki - Outlet

Autor: Green Fern
Wydawca: Buchmann
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie. Moda na kiszonki w...
Książka (miękka)
do koszyka
18,89 zł
34,99 zł

Biotechnologia żywności - Outlet

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Książka (miękka)
do koszyka
61,35 zł
99,00 zł

Mięso i przetwory drobiowe - Outlet

Technologia, higiena, jakość
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Polska kuchnia Rozsmakuj się w tradycji - Outlet

„Polska kuchnia. Rozsmakuj się w tradycji” to powrót do smaków z dzieciństwa. W elegancko wydanej książce autorstwa Joanny Furgalińskiej znajdują się przepisy na tradycyjn...
Książka (twarda)
do koszyka
36,56 zł
59,00 zł

Bezpieczeństwo i jakość żywności - Outlet

Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z ...
Książka (miękka)
do koszyka
55,14 zł
89,00 zł

Istota ryżu - Outlet

O duszy japońskiego jedzenia
Autor: Michael Booth
Poznajcie oszałamiające bogactwo japońskiej kuchni – jej smaków, zapachów i rytuałów! Autor książki Sushi i cała reszta po dziesięciu latach zapragnął wrócić do Ja...
Książka (miękka)
do koszyka
24,16 zł
39,00 zł

Italia do zjedzenia

Wydawca: Buchmann
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. „Italia do zjedzenia” została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018,...
Książka (twarda)
do koszyka
69,78 zł
99,99 zł
Znaleziono: 44
Przeglądaj:
Sortuj według:
Od najnowszych
Wyświetl:
20