MENU
Znaleziono: 22
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20

At Nonna’s Table

One Italian family’s recipes, shared with love
Autor: Paola Bacchia
Step into the warm and welcoming kitchen of Nonna Livia with Paola Bacchia’s cookbook, At Nonna’s Table.Inspired by her Mamma Livia’s cherished recipes, Paola present...
Książka (twarda)
do koszyka
109,78 zł
133,00 zł

Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie oraz wędzenie ryb

Wydawca: Bellona
„Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie oraz wędzenie ryb” to kompleksowy poradnik, który oferuje wiedzę zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych – każdego, ...
Książka (twarda)
do koszyka
135,16 zł
169,90 zł

Falastin: A Cookbook

Wydawca: Ebury Press
‘This lavish compendium of Palestinian recipes… photographed so vividly you can almost smell the freshly chopped parsley.’ The Times‘a vibrant collection of rec...
Książka (twarda)
do koszyka
101,33 zł
147,00 zł

French Cooking at Home

Wydawca: HarperCollins
Master the art of classic French cuisine with this stunning cookbook filled with 100 recipes, infographics, dozens of step-by-step color photographs, and a handy illustrated glossary.In...
Książka (twarda)
do koszyka
134,78 zł
199,00 zł

French Regional Breads

The Parisian baguette, crisp, golden and fragrant, is the best known and most iconic of all French loaves. But every region of France, and virtually every town and village, boasts its local special...
Książka (twarda)
do koszyka
129,71 zł
179,00 zł

Italian Coastal

Recipes and stories from where the land meets the sea
Welcome to the Tyrrhenian Sea, home to la dolce vita, sun-drenched islands and seaside towns where even the simplest trattoria has an effortless glamour. Following on from the success of her first ...
Książka (twarda)
do koszyka
109,64 zł
149,00 zł

Jerusalem

Wydawca: Ebury Press
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
Książka (twarda)
do koszyka
125,01 zł

Klasyczna kuchnia włoska

Wydawca: Astrum
Książka Klasyczna kuchnia włoska, to reprezentatywny zestaw specjałów z różnych prowincji Włoch. Zrozumienie włoskiego stylu jedzenia odsłoni Państwu tajemnice sporządzania włoskiego ...
Książka (twarda)
do koszyka
106,82 zł
150,00 zł

Kuchnia grecka

Wydawca: Astrum
Książka Kuchnia grecka autorstwa Barbary Jakimowicz-Klein nawiązuje do podstawowych tradycji, z których wywodzi się każda kuchnia śródziemnomorska. Ogólnie kuchnia grecka postr...
Książka (twarda)
do koszyka
138,88 zł
195,00 zł

Kuchnia kresowa

Wydawca: Astrum
Kołduny, rosolnik, szpekuchy, bliny, miód żmudzki... Iluż z nas z serdeczną łezką w oku wspomina ich smak i cudowny aromat? Dla iluż z nas z kolei to w zasadzie nic nieznaczące słowa? I dla ...
Książka (twarda)
do koszyka
128,20 zł
180,00 zł

Kuchnia Wielkopolska

Wydawca: Astrum
Czy lubicie potrawy o wyjątkowej prostocie i niezapomnianym smaku? Jeśli tak, to dobrze trafiliście. Trzymacie w ręce książkę autorstwa Barbary Jakimowicz-Klien, która w niezwykle prosty i p...
Książka (twarda)
do koszyka
138,88 zł
195,00 zł

Moro Easy

Wydawca: Ebury Press
"This is a beautiful book, its inspiring, greed-inducing recipes full of big flavour but requiring little effort. Just gorgeous!" - Nigella Lawson"This will stay by my co...
Książka (twarda)
do koszyka
113,13 zł
170,00 zł

Nanban

Autor: Tim Anderson
Wydawca: Square Peg
Think of a bowl of ramen overflowing with toppings and texture and flavour, gyoza full of umami and spice, or meltingly soft pork belly buns. Currently exploding on the UK scene by way of street-fo...
Książka (twarda)
do koszyka
110,60 zł
158,00 zł

On the Himalayan Trail

Autor: Romy Gill
Wydawca: Hardie Grant
In On The Himalayan Trail Indian food writer and chef, Romy Gill, tells the story of Kashmir and Ladakh's unique and tantalising cuisine sharing over 80 extraordinary recipes that can be recreated ...
Książka (twarda)
do koszyka
107,70 zł
159,00 zł

Ottolenghi: The Cookbook

Wydawca: Ebury Press
'Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David’s A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a ...
Książka (twarda)
do koszyka
104,10 zł
158,00 zł

Paryż na talerzu

Wydawca: Znak
Autorbestsellerowych Italii na talerzu i Francji na talerzu powraca z nową książką! Wraz z François-Régisem Gaudrym, jedną z najjaśniejszych gwiazd francuskiej kuchni, odkryj kulinarn...
Książka (twarda)
Wkrótce w sprzedaży
145,99 zł

Polish’d

Modern vegetarian cooking from global Poland
Wydawca: The Experiment
More than 100 vegetarian recipes celebrate the global flavor of today’s trend-setting Polish cuisine—all stunningly photographed. Michał Korkosz, the award-winning author of Fresh from ...
Książka (twarda)
do koszyka
101,67 zł
140,00 zł

Simply Japanese

Autor: Murota Maori
Enjoy delicious, healthful Japanese food anytime with this stylish four-color cookbook from the author of the international bestseller Tokyo Cult Recipes, featuring 100 authentic and simple recipes...
Książka (twarda)
do koszyka
129,71 zł
179,00 zł

Smaki kuchni włoskiej

Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy
Wydawca: Jedność
Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce! Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, któ...
Książka (twarda z obwolutą)
do koszyka
114,84 zł
190,00 zł

The Complete Book of French Cooking

Wydawca: Flammarion
Designed for use as a home cooking class, this essential guide to mastering French culinary techniques and recipes features:•575 ILLUSTRATIONS, including 400 step-by-step photographs
Książka (twarda)
do koszyka
139,97 zł
186,00 zł
Znaleziono: 22
Przeglądaj:
Sortuj według:
Trafność
Wyświetl:
20