Nowy album wyjątkowego duetu florystów, scenografów i designerów.? ?Po sukcesie ich pierwszej książki „O kwiatach” – książki, która zainicjowała ?nową ...więcej »
Grzegorz Łapanowski znany m.in. z warszawskiego Food Lab Studio, z Fundacji Szkoła na Widelcu, z telewizji, od lat gotuje, szkoli kucharzy i pracuje z dzieciakami. I o czym pewnie nie wszyscy wiedz...więcej »
Młodzi szefowie kuchni prześcigają się w nowoczesnej interpretacji rybnych dań. Dla nas 40 przepisów podaje jeden z nich - Jakub Mikołajczak, który pochodzi znad morza. Wszystkie zost...więcej »
Nowy album wyjątkowego duetu florystów, scenografów i designerów.? ?Po sukcesie ich pierwszej książki „O kwiatach” – książki, która zainicjowała ?nową ...więcej »
Grzegorz Łapanowski znany m.in. z warszawskiego Food Lab Studio, z Fundacji Szkoła na Widelcu, z telewizji, od lat gotuje, szkoli kucharzy i pracuje z dzieciakami. I o czym pewnie nie wszyscy wiedz...więcej »
Album zawiera piękne fotografie kwiatowych kompozycji oraz opowieść o kwiatach. Łukasz i Radek, właściciele znanej poznańskiej kwiaciarni Kwiaty&Miut w swoją osobista historię wplatają w sezono...więcej »
Młodzi szefowie kuchni prześcigają się w nowoczesnej interpretacji rybnych dań. Dla nas 40 przepisów podaje jeden z nich - Jakub Mikołajczak, który pochodzi znad morza. Wszystkie zost...więcej »