Domowy wyrób serów
Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może się pokusić każdy z nas. Nawet w warunkach domowych – eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą – da się osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowego zajęcia.
Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.
-
Kategorie:
-
Książki »
-
Poradniki »
-
Kuchnia
-
Język wydania:
polski
-
ISBN:
9788381511995
-
EAN:
9788381511995
-
Liczba stron:
272
-
Wymiary:
16.5x23.5cm
-
Waga:
0.50kg